STRAHUJEM ZA ŽIVOT! RAZVODIM SE: Pevačica OTKRILA detalje  napada NOŽEM - Ovo NIJE prvi put! JEZIVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"STRAHUJEM ZA ŽIVOT! RAZVODIM SE": Pevačica OTKRILA detalje napada NOŽEM - Ovo NIJE prvi put! JEZIVO!

Otvoreno o svemu.

Pevačica Sanja Stojanović skrenula je na sebe pažnju uspešnim učešćem u popularnoj emisiji "Zvezde Granda", a nakon što je neko vreme odmarala od pevačke karijere, na muzičku scenu vratila se pesmom "Zapaljiva".

Folk pevačica ovih dana u žižu javnosti dospela je zbog užasa koji je zatekla nakon jednog nastupa.

Dok je pevačica zabaljla publiku, neko joj je nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbušio gume na automobilu.

Nakon ovog nesrećnog događaja, pevačica je bila gost portala Srbija Danas, a našim novinarima otkrila je detalje jezivog napada, kao i neke stvari iz svog života.

- Strahujem za svoju bezbednost, izbušili su mi gumu dok sam bila na nastupu, i ovo nije prvi put put da se to događa, samo je sada šteta veća.

Sanja je otkrila i detalje iz porodičnog života:

- Definitivno se razvodim, moj brak više ne može da opstane. Deca i ja kupimo stvari i selimo se iz stana od 15. novembra.

Poznata pevačica osvrnula se i na muzičku scenu, pa oštro osudila novokomponovane pevačice:

- Strašno je što rijaliti zvezde postaju pevačice, jer nemaju pojma da pevaju. Ne možeš sebe smatrati pevačicom, ako puštaš pedme preko Youtub - bila je izričita Sanja, koja nije javno imenovla na koga misli, ali sa priličnom sigurnošću možemo da naslutimo da se radi o Kiji Kockar i Luni Đogani, pobednicama prve i druge sezone rijalitija "Zadruga".

Poslušajte Sanjinu novu pesmu "Zapaljiva".

BONUS VIDEO: ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Ponovo se ZBLIŽILI - pevačica nasmejana, ništa ne krije (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.