SKANDAL TOKOM FINALA ZVEZDA GRANDA - Marija Šerifović pobesnela, napravila haos! Ovo je razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 22:02

SKANDAL TOKOM FINALA "ZVEZDA GRANDA" - Marija Šerifović pobesnela, napravila haos! Ovo je razlog!

Drama iza kamera!

Nakon višemesečnih borbi za opstanak u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", večeras se održava finale 16. sezone, a publika će kao i svake godine odlučiti uz pomoć sms glasova, ko će odneti veliku titulu pobednika.

Mentori ove sezone bili su Ana Bekuta, Viki Miljković, Svetlana Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dragan Stojković Bosanac, koji su zajedno sa kreativnim direktorom Grand produkcije Sašom Popovićem dali sve od sebe da kandidatima ukažu na dobre osobine njihovih nastupa, ali i na one sitne nedostatke koje su imali.

 Ceca je među prvima došla na finale, a osmeh sa lica nije skidala.

Pevačica se pojaviča u šljokičavom kompletu i sve je raspametila svojim izgledom.

Malo nakon nje se pojavila i Marija Šerifović.

Ona  je u jednom trenutku pobesnela jer su je fotografi slikali dok je nameštala bubicu jer joj se u jednom trenutku zadigla košulja, nakon čega je odlučila da ne daje izjave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.