SELJAKU! Popović izvređao Mariju - NAZVAO JE MUŠKARCEM, a pevačica mu uzvratila - I TO, RUKOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 11:47

"SELJAKU!" Popović izvređao Mariju - NAZVAO JE MUŠKARCEM, a pevačica mu uzvratila - I TO, RUKOM!

Opaska za opaskom!

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović, ponovo je u svom stilu odgovorila na provokacije. Ovoga puta, reklo bi se sa punim pravom.

Ovakvu reakciju popularne pevačice izazvao je u sinoćnoj epizodi popularnog takmičenja "Zvezde Granda" ni manje ni više, nego Saša Popović.

Nakon što je svoje predstavljanje u pomenutom takmičenju završio kandidat pod imenom Jasmin Alijevski, prema pravilima ovog takmičenja, sleduje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odabere člana žirija koji će mentorisati njegovo dalje učešće.

Tom prilikom je majka takmičara pomenula da se zbog "njega" i prijavio na takmičenje, pokušavši da nagovesti koga će izabrati.

 - Njega? Muški rod... Ako je „njega", to može da bude od muškaraca Mili, Bosanac, Đole, eventualno Marija... - našalio se grubo Popović.

Pevačici ovo nimalo nije bilo smešno, ali mu svakako nije ostala dužna, te mu je pokazala srednji prst. To joj naravno nije bilo dovoljno, pa je sebi u bradu promrmljala i "seljaku".

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.