SAŠA POPOVIĆ BRUTALNO PONIZIO BRENU USRED EMISIJE: Nisi imala ništa, pevala si za 100 DINDŽI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA POPOVIĆ BRUTALNO PONIZIO BRENU USRED EMISIJE: Nisi imala ništa, pevala si za 100 DINDŽI!

Sarađuju već decenijama.

Saša Popović i Lepa Brena su saradnici i bliski prijatelji već nekoliko decenija. Zajedno su počeli u grupi Slatki greh, a potom su nastavili saradnju u Grand produkciji. Njih dvoje s vremena na vreme umeju da "pecnu" jedno drugo, a sada je Popović žestoko isprozivao Brenu kada je gostovala u emisiji "Zvezde Granda - Specijal", prilikom kviza u kojem je učestvovala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
MAJKU IM J**EM ODVRATNU! Skandal na snimanju ZG! Član žirija BESAN, sočno PSOVAO! Interventna! (VIDEO)

Postavljeno je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, osim "Bijelom dugmetu" a pevačica je znala tačan odgovor - "Divlje jagode".

- Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Ja se sećam kad smo izgubili pevačicu '78. godine, a ja pitam je l' ima neka pevačica tamo u Brčkom da je zameni. Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene, ja kažem... - pričao je Popović sve vreme pokazujuči pokretima koliko je Brena viša od njega.

- Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54 - našalila se Brena.

- Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vreme, kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, vodio "Slatki greh" u ono vreme, a ti si pevala na igrankama za sto dindži - odgovorio je Saša.

- Nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedeljno po 300.000 dinara. Ali sam otišla da studiram - odgovorila je Brena.

- Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u Slatki greh sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan kanapom. I ja kažem: "Breno, idi da kupiš neku garderobu, treba da nastupaš", prvi nastup 1989. godina, a ona kaže: "Nemam para", a kao zarađivala 300.000 nedeljno. Koga ti varaš? - insistirao je Popović.

- Ne varam nikoga. Pevala sam u Brčkom i zarađivala nedeljno 300.000 dinrana, a onda sam upisala u septembru turizam na Prirodno matematičkom fakultetu, a onda sam u aprilu počela da pevam za Slatki greh. Šest meseci sam studirala - objasnila je Brena, a Popović nije više hteo da se raspravlja sa njom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDARNA VEST: Miljana se ŽESTOKO POKAJALA zbog bega, moli produkciju - Procurili detalji o POVRATKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2019

Žao joj je para....Bivša zadrugarka Miljana Kulić napustila je sinoć rijaliti kroz tajni prolaz zajedno sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Odmah nakon njihovog izlaska oglasila se produkcija saopštenjem da su njih dvoje kažnjeni sa po 50.000 evra i diskvalifikacijom...MAJKU IM J**EM ODVRATNU!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.