Prvo dete, pa svadba!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo dete, pa svadba!

Ćerka pevačice sledeće godine staje na "ludi kamen".

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče, jer će njihova ćerka Zlata Aranđelović (28) i zvezda "Granda" Miloš Vujanović (26) sledeće godine postati roditelji.

"Zorica i Kemiš su bili presrećni kada su saznali za ovu vest. Porođaj se očekuje na proleće sledeće godine", preneo je ranije izvor za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Kurir", a sada stižu vesti i o svadbi!

Venčanje će biti nakon porođaja, odnosno, u septembru naredne godine.

"Oni će se registrovati ovih dana, a svadbu, zapravo crkveno venčanje, planiramo prve nedelje septembra. Ja sam uzbuđena zbog toga što se oni vole i što su zaljubljeni", rekla je Brunclikova, prenosi "Kurir".

Goli na naslovnici?! (FOTO)

Zlata će se poroditi u aprilu, a navodno je u pitanju devojčica. Ovo će biti peto unuče Zorice i Kemiša, ali prvo koje im je zajedničko.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.