TRUDNA ćerka Zorice Brunclik donela odluku o VENČANJU koja će iznenaditi mnoge

Izvor: Story, 07.Dec.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDNA ćerka Zorice Brunclik donela odluku o VENČANJU koja će iznenaditi mnoge

Pevačica otkriva da će njena naslednica ovih dana izgovoriti “sudbonosno da” pevaču Milošu Vujanoviću, ali će slavlje biti organizovano posle porođaja. Pevačica Zorica Brunclik ne krije sreću što će dobiti peto unuče, ali prvo sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Ona otkriva da će njihova ćerka Zlata uskoro stati na ludi kamen, ali da je svadbeno ... The post TRUDNA ćerka Zorice Brunclik donela odluku o VENČANJU koja će iznenaditi mnoge appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Prvo dete, pa svadba!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018

Ćerka pevačice sledeće godine staje na "ludi kamen"...Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče, jer će njihova ćerka Zlata Aranđelović (28) i zvezda "Granda" Miloš Vujanović (26) sledeće godine postati roditelji..."Zorica i Kemiš su bili presrećni kada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.