Proslavio se u Zvezdama Granda, pa ZAPOČEO PRIVATNI BIZNIS: Gde je danas Darko Filipović i ČIME SE BAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 18:54

Proslavio se u "Zvezdama Granda", pa ZAPOČEO PRIVATNI BIZNIS: Gde je danas Darko Filipović i ČIME SE BAVI!

Dosta je vremena prošlo!

Darko Filipović, nekadašnji učesnik prve sezone "Zvezde Granda" i uspešan pevač, sada je prepoznatljiv po svom poslovnom poduhvatu.

Nakon što je ostvario niz muzičkih hitova, Filipović je svoju zaradu uložio u nekretnine, posebno u apartmane u Grčkoj koje sada iznajmljuje.

Filipović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ostvario veliku uspeh pesmom "Ona, ona", kao i numerom "Trebaš mi", a do sada je izdao samo dva studijska albuma.

On je nedavno priznao kakvo je mišljenje imao i Saši Popoviću, koji je zaslužan za njihove karijere danas.

- Sašu Popovića sam upoznao 2003. godine. Pre toga sam imao mišljenje o njemu da je jako strog i da maltretira. Međutim, kada sam ga zaista upoznao shvatio sam da je on sasvim običan čovek i jedan domaćin.

On se prema šestorki odnosno prvoj ekipi Zvezde Granda postavio kao otac - rekao je pevač i potom otkrio kako danas provodi svoj život:

- Radim često i gledam da sam što više sa porodicom i detetom. Ne želim da propuštam njenu mladost i želim da to proživim kao otac.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.