Prelepa Jelena Jovanović vratila se na muzičku scenu! Pesma - Radio! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepa Jelena Jovanović vratila se na muzičku scenu! Pesma - Radio! (VIDEO)

Publika je imala priliku da je upozna u jednom od muzičkih takmičenja. Pored muzičkog, ona je pokazala i veliki talenat u glumi. Prelepa Jelena Jovanović vratila se na muzičku scenu! Pesma "Radio"!  Pogledajte spot i poslušajte novu pesmu čiji je autor sama pevačica!

Prvi put se pred kamerama pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", ali je veću popularnost stekla nakon učešća u rijalitiju "Farma". Jelena je u "Farmi 5" započela turbulentnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vezu sa nekadašnjim odbojkašem Edinom Škorićem, koju su nastavili i posle rijalitija.

Šuškalo se čak i da je Jelena Jovanović u drugom stanju, ali ljubav je pukla dva meseca nakon završetka "Farme". Pevačica se nakon toga povukla i više se nije pojavljivala u javnosti.

Posle duže pauze Jelena Jovanović vraća se na muzičku scenu singlom „Radio“. Kako i sama kaže ova pesma je plod desetogodišnjeg iskustva kroz koje je imala prilike da se oproba u raznim žanrovima i pronađe svoj lični i umetnički izraz.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.