Pobednik Zvezde Granda Haris Berković dobio ključeve od stana: Presrećan sam! FOTO

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik Zvezde Granda Haris Berković dobio ključeve od stana: Presrećan sam! FOTO

Haris Berković, pobednik devete sezone šoua Zvezde Granda, preuzeo je ključeve od stana, koji je osvojio nakon tirjumfa u muzičkom takmičenju.

Ispred Grand produkcije ključeve stana pobedniku Zvezde Granda, uručili su PR menadžer i voditelj Vesna Milanović i zamenik direktora Grand televizije i voditelj Goran Petrović.

Mladi pevač bio je presrećan prilikom ulaska u svoj prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << stan, čak je i zamislio želju pre nego je  zakoračio u svoj novi životni prostor. Emocije nije ni pokušavao da sakrije, a podršku mu je, kao i uvek do sada davao otac Mirsad, koji takođe nije krio oduševljenje nagradom, koju je njegov mezimac dobio.

Osim stana u kome već od danas pobednik popularnog takmičenja može da živi, Grand produkcije će u septembru, tačnije u novoj televizijskoj sezoni, zajedno sa Harisom i ostalim finalistima publici predstaviti i pesme, koje će mladi pevači snimiti. Pobedniku naravno sleduje i kompletan album, što predstavlja drugi deo nagrade za prvo mesto.

"Još uvek nisam svestan svega što mi se dešava. Presrećan sam, veoma uzbuđen i oduševljen stanom. Dobiti stan u Beogradu je više od nagrade, biti deo Grand produkcije je više od ispunjenja sna. Zaista ću se truditi da opravdam poverenje, koje su mi ukazali ljudi koji su glasali za mene. Još jednom, hvala za sve", rekao je Haris.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.