POVLAČI SE IZ ZVEZDA GRANDA: Niko nije očekivao da će zbog TRUDNOĆE napustiti muzičko takmičenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 16:37

POVLAČI SE IZ "ZVEZDA GRANDA": Niko nije očekivao da će zbog TRUDNOĆE napustiti muzičko takmičenje!

Mora da se posveti trudnoći!

Učesnica "Zvezda Granda" Dženada Dada Mešaljić nedavno je objavila da je u drugom stanju, zbog čega su se mnogi pitali da li će nastaviti takmičenje. Ona je sada saopštila da je odlučila da se povuče iz pomenutog šou programa i da se posveti trudnoći.

Dada Mešaljić od samog početka ove sezone bila je jedna od najomiljenijih takmičarki popularnog muzičkog takmičenja, a nedavno se udala i objavila da čeka bebu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Kao svaka normalna osoba želim da mi dete bude živo i zdravo, ali iskreno hoću jednu malu Dadicu, pa ćemo da vidimo da li će nam se ta želja ostvariti. Sada imam pojačanje, ja sam rekla, što se mene tiče na ovoj sceni se mogu poroditi i roditi jedno Grandovče - našalila se ona svojevremeno.

A post shared by Dada Mešaljić Mumić 💍 (@dadamesaljic)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.