Opšti haos u Zvezdama Granda: Žestoka svađa Marije Šerifović i Ace Lukasa! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Dec.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opšti haos u Zvezdama Granda: Žestoka svađa Marije Šerifović i Ace Lukasa! VIDEO

Nova epizoda emisije Zvezde Granda doneće opšti haos među članovima žirija, a žestoka svađa nastaće između Marije Šerifović i Aca Lukasa zbog sukoba mišljenja.

U novoj sezoni Zvezda Granda do sada smo imali prilike da vidimo razne situacije, kvalitetne pevače, ali i svađe koje neće izostati ni u novoj emisiji. Ovoga puta Aca Lukas i Marija Šerifović sukobili su se zbog jednog kanidata, te je nastao opšti haos. "Ne može ti niko ništa, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << budeš ovako pevao", rekao je Aca, dok je Marija besno prokomentarisala: "Ama može, evo ja neću da glasam za tebe, ako budeš ovako pevao".

Mnogo zabave, kvalitetnih pevača, ali i novih provokacija očekuje nas i u ovoj epizodi, zato ne propustite da u subotu od 21h budete deo jednog od najgledanijih takmičenja na našim prostorima.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.