Odlučila sam da ne budem TOLIKO OŠTRA Bivša zadrugarka Sandra Rešić prvi put o DUGO IŠČEKIVANOJ novoj ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 09:19

"Odlučila sam da ne budem TOLIKO OŠTRA" Bivša zadrugarka Sandra Rešić prvi put o DUGO IŠČEKIVANOJ novoj ljubavi

Posle velike pauze ponovo u ljubavi.

Pevačica Sandra Rešić svoju slavu je stekla učešćem u takmičenju "Zvezde Granda". Takođe, javnost je poznaje i iz takmičenja u rijalitiju "Zadruga".

Posle izlaska iz rijalitija dugo nije bila u vezi, a sada otkriva koliko uživa sa novim partnerom.

- Dok sam čekala da taj neko meni priđe... Ja sam bila bez momka tri ipo godine, četiri. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Onog momenta kada sam preuzela inicijativu da ne budem toliko oštra, toliko tvrda i da nemam taj zid... Sad imam momka - rekla je Sandra u emisiji "Magazin in".

Potom se dotakla toga da spuštanje tog zida nije isto što i spuštanje kriterijuma:

- Ne govorim o spuštanju kriterijuma, da se razumemo, daleko od toga, to sam čak i pogoršala. Samo sam spustila minijaturno svoj gard, ne gard, nego kineski zid - objasnila je Sandra.

Identitet novog partnera ne želi da otkriva, ali sreću koju joj je donela nova romansa deli bez ustručavanja. Na Instagram nalogu je jednom prilikom objavila njihovu fotografiju, ali momka vidimo samo s leđa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.