Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 21:23

"ČETIRI GODINE NISAM IMALA DEČKA" Naša zgodna pevačica uradila JEDNU STVAR i sve joj je krenulo u ljubavi: "Oko sebe sam imala KINESKI ZID"

Folk pevačica Sandra Rešić nedavno se pohvalila da je posle dužeg vremena u srećnoj vezi. Identitet svog novog izabranika krije, ali ne i sreću koju joj je donela nova emotivna veza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Odlučila sam da ne budem TOLIKO OŠTRA" Bivša zadrugarka Sandra Rešić prvi put o DUGO IŠČEKIVANOJ novoj ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 09:19

Posle velike pauze ponovo u ljubavi...Pevačica Sandra Rešić svoju slavu je stekla učešćem u takmičenju "Zvezde Granda". Takođe, javnost je poznaje i iz takmičenja u rijalitiju "Zadruga"...Posle izlaska iz rijalitija dugo nije bila u vezi, a sada otkriva koliko uživa sa novim partnerom...- Dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.