Od CECINOG stajlinga svima POPADALE VILICE! Uska crna haljina ISTAKLA sve ATRIBUTE - pokazala ZANOSNE OBLINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 08:28

Od CECINOG stajlinga svima POPADALE VILICE! Uska crna haljina ISTAKLA sve ATRIBUTE - pokazala ZANOSNE OBLINE

Kako je i sama nekoliko puta isticala, folk zvezda Ceca Ražnatović samo u retkim prilikama nosi mini suknje i haljine, ali je ovaj put pokazala sve svoje atribute.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović retko kada eksperimentiše sa jakim bojama, a ovog puta je pokazala i da joj crna zapravo savršeno stoji.

Ona se na snimanju emisije muzičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenja "Zvezde Granda" pojavila u dugoj haljini koja je istakla sve njene atribute.

Pevačica je uz haljinu pripijenu uz telo sa golim ramenima ponela i veliku belu ogrlicu od bisera koja je oduševila sve.

Ceca je stajling upotpunila torbom poznatog svetskog brenda "Dior" koja košta paprenih 7.000 evra.

Da podsetimo, Ceca Ražnatović pre samo nekoliko dana dobila je unuka Krstana Ražnatovića, kada se njena snajka Bogdana porodila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.