OKRŠAJ U ZVEZDAMA GRANDA: Ceca urlala na Bosanca nakon što ju je PONIZIO - Nemoj da me vređaš ovde

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 13:23

OKRŠAJ U "ZVEZDAMA GRANDA": Ceca urlala na Bosanca nakon što ju je PONIZIO - Nemoj da me vređaš ovde

Žešće i žešće...

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" sa novim članom žirija Svetlanom Ražnatović, počinje da bude sve zanimljiviji iz nedelje u nedelju.

Tako je prvu emisiju u novoj sezoni obeležilo Cecino priznanje da je na sudu sa svojim bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, dok će novu epizodu definitivno obeležiti provokacije Dragana Stojkovića na njen račun.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Kako se može zaključiti iz najave emisije, Bosanac je potkačio novu članicu žirija, dok je takmičarka pevala njenu pesmu, što se njemu, očigledno, nije svidelo.

- Meni je cura okej, naročito prva pesma, a druga onako, nema tu Bog zna šta da se otpeva - počeo je sa provokacijama Stojković.

- E, neka si ga ti rekao Bosanac, da tu nema šta da se peva - uzvratila mu je iznervirana Ceca.

Sukob između njih dvoje nastavio se i tokom emisije, kada je Stojković Ražnatovićevu nazvao popularnom pevačicom, a Mariju Šerifović pevačinom.

- A šta je Marija ako nije pevačica? Vanzemaljac? - upitala je Ceca.

- Ona nije pevač, ona je pevačina! - izričit je bio Bosanac.

- Profesija je ista, nećemo se vređati sad ovde - uzvratila je pevačica, dok je Marija sve vreme ćutala i smeškala se, ne upuštajući se u diskusiju.

- Nismo isti, ne, ne - nastavio je Dragan.

- A Ceca nije pevačina, a? - umešao se i Mili.

- Ceca je popularan pevač, ali bi se i to dalo diskutovati - zaključio je Stojković, što je izazvalo šok kod svih prisutnih na snimanju.

Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTPUNO NEOČEKIVANO U ZVEZDAMA GRANDA Ceca sve iznenadila potezom, podigla ženu iz publike i DALA JOJ POKLON (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Sep.2021

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala je novi član muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", a sa njenim dolaskom emisije počinju da budu sve zanimljivije iz nedelje u nedelju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.