Nema kredibilitet kao Karleuša - Izrevoltirana pevačica BRUTALNO ponizila i udarila na profesionalizam Viki Miljković

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 13:45

"Nema kredibilitet kao Karleuša" - Izrevoltirana pevačica BRUTALNO ponizila i udarila na profesionalizam Viki Miljković

Mlada zvezda bez dlake na jeziku.
Pevačica Violeta Viki Miljković, već godinama je član stručnog žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Sastav žirija se kroz godine takmičenja menjao, pa je tako pre dve godine na mesto pop dive Jelene Karleuše došla Svetlana Ceca Ražnatović, njena ljuta rivalka, ali i Violetina kuma.
Poznato je da su Karleuša i Viki u toku šoua veoma često dolazile u sukobe mišljenje, a njihove rasprave i Jelenini britki komentari neretko su bili hit u medijima.
Na društvenoj mreži "X" oglasila se makedonska pevačica Barbara Popović i prokomentarisala učešče Miljkovićeve u žiriju . Podsetimo se...
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša,   Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.