Izvor: Piplmetar.rs, 10.Maj.2023, 21:30

Nadica Ademov u drugom stanju: Pokazala zgodnog dečka milionera, pa otkrila pol bebe

Ljubavni par je je napravio feštu povodom otkrivanja pola bebe, a tom prilikom su saznali da čekaju devojčicu

Pevačica, bivša „Zvezda Granda“, Nadica Ademov u blagoslovenmo je stanju, a na zabavi koju je priredila za prijatelje otkrila je i pol bebe koju očekuje sa svojim izabranikom.
Pevačica je nedavno otkrila da je nikada srećnija sa svojim partnerom i da je konačno našla idealnog muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za sebe.
Da sreća bude još veća, Nadica je sa svojim izabranikom i zatrudnela ali je neko vreme krila od očiju javnosti.
Njen prijatelj frizer Stevan, otkrio je najlepše vesti i obelodanio da je pevačica u blagoslovenom stanju tako što je objavio emotivni trenutak sa intimne proslave budućih roditelja.
Ljubavni par je je napravio feštu povodom otkrivanja pola bebe, a tom prilikom su saznali da čekaju devojčicu.
Nakon saznanja, budući roditelji su skakali od sreće, a njihovi prijatelji su vrištali u glas.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRUDNA ZVEZDA GRANDA: Dugo je krila STOMAK DO ZUBA, sa izabranikom otkrila i POL bebe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023

Čestitamo, ovo je tako divno!..Zvezda Granda Nadica Ademov, nakon uspešnog albuma na kome je radila godinama, nastavila je da ređa uspehe, kako na poslovnom planu, tako i na privatnom...Pevačica je pre izvesnog vremena otkrila da uživa u romansi sa svojim partnerom i da je konačno našla idealnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

RODITELJI SE ODREKLI NAŠE PEVAČICE ZBOG VEZE SA STARIJIM MUŠKARCEM Ostavila ga je zbog drugog, a sada je Nadica Ademov sreću pronašla kraj milionera

Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 07:46

Pevačica Nadica Ademov otkrila je da je u drugom stanju i da čeka prvo dete sa svojim izabranikom, za kojeg kažu da je milioner.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.