TRUDNA ZVEZDA GRANDA: Dugo je krila STOMAK DO ZUBA, sa izabranikom otkrila i POL bebe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 21:48

TRUDNA ZVEZDA GRANDA: Dugo je krila STOMAK DO ZUBA, sa izabranikom otkrila i POL bebe! (FOTO)

Čestitamo, ovo je tako divno!

Zvezda Granda Nadica Ademov, nakon uspešnog albuma na kome je radila godinama, nastavila je da ređa uspehe, kako na poslovnom planu, tako i na privatnom.

Pevačica je pre izvesnog vremena otkrila da uživa u romansi sa svojim partnerom i da je konačno našla idealnog muškarca za sebe. A sada su otišli i korak dalje, te su otkrivene najlepše vesti.

Da sreća bude još veća, Nadica je sa svojim izabranikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zatrudnela ali je neko vreme krila od očiju javnosti.

Njen prijatelj izvesni frizer, otkrio je najlepše vesti i obelodanio da je pevačica u blagoslovenom stanju tako što je objavio emotivni trenutak sa intimne proslave budućih roditelja.

Ljubavni par je je napravio feštu povodom otkrivanja pola bebe, a tom prilikom su saznali da čekaju devojčicu. Verujemo da će to biti njena prava naslednica.

Nakon saznanja, budući roditelji su skakali od sreće, a njihovi prijatelji su vrištali u glas.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.