NIJE MOGAO DA PRIHVATI ODGOVORNOST! Mili progovorio o diskvalifikovanom takmičaru Zvezda Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 18:21

"NIJE MOGAO DA PRIHVATI ODGOVORNOST!" Mili progovorio o diskvalifikovanom takmičaru "Zvezda Granda"

Kompozitor o muzičkom takmičenju!

Među poznatim gostima na promociji novog albuma Suzane Jovanović bio je i Aleksandar Milić Mili.

Tom prilikom, muzički direktor "Granda" pred kamerama portala Srbija Danas.com progovorio je o odnosu sa članovima žirija poznatog takmičenja, svađi sa Jelenom Karleušom, ali i o diskvalifikovanom takmičaru Ivanu Rajiću.

- Svako od nas ima neki ispad. Nekad to ode van okvira, ali svi smo mi profesionalci. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za šou, imamo korektne odnose, kolegijalni smo - ističe Mili o svojim kolegama iz "Zvezda Granda".

A evo šta kompozitro otkriva o poslednjoj svađi sa koleginicom Jelenom Karleušom.

- Smirio se sukob kada su se ugasile kamere. Možda sam i ja izgovorio nešto gore, samo što nije snimljeno - govori on za naš portal.

Milić je progovorio i o svom kandidatu Ivanu Rajiću koji nije pristao da potpiše ugovor sa "Grandom".

- On je predivan dečko. Ima 17 godina, još je u srednjoj školi. Želi da upiše fakultet. Nije mogao da prihvati tu odgovornost. To je bio njegov razlog. S jedne strane ga potpuno razumem, s druge strane mi je krivo - objasnio je Aleksandar.

Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.