NAPRAVIO JE SKANDAL U ZADRUZI, a sada je došao u ZVEZDE GRANDA: Zbog njega su Luna i Saška POLUDELE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIO JE SKANDAL U ZADRUZI, a sada je došao u ZVEZDE GRANDA: Zbog njega su Luna i Saška POLUDELE

Tek sada se ponovo pojavio na malim ekranima.

Među gostima na jednoj od žurki u prvoj sezoni "Zadruge" bio je muzičar Darko Vlajić, koji je tada na imanje u Šimanovce došao zajedno sa folk pevačicom Vesnom Zmijanac.

Ovaj pevač se protekle subote pojavio u "Zvezdama Granda", ali ne u ulozi takmičara, već u ulozi podrške svoje supruge Ane.

A post shared by Darko Vlajic (@darkovlajic) on Apr 26, 2019 at 5:10am PDT

Od kada je bio u "Zadruzi" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do sada promenio je imidž i malo se ugojio. Inače, pomenuta žurka na kojoj je gostovao Darko ostala je upamćena po velikom skandalu. On je tada imao sukob i sa Lunom Đogani i sa Saškom Karan.

– Luna Đogani je izmislila da sam je ja muvao. Ja sam oženjen muškarac i da nisam, nikada me ona ne bi zanimala. Ja sam samo nju pozvao da plešemo i ništa više. Ona je napravila dramu zbog toga kada je ugledala Slobu da je došao. Mislim da se ona folira pred njim da ne pije i zato je to uradila. U tom trenutku je bila pijana i izmislila je sam je muvao da bi otišla sa žurke, što uopšte nije bilo tačno – rekao je Darko tada.

Hvala svima iz zirija koji su mi dali DA a moji izbor mentora je @sasamatic_official Vidimo se u drugom krugu... #zvezdegranda #zvezdegranda2019

A post shared by Darko Vlajic (@darkovlajic) on Oct 29, 2019 at 1:53pm PDT

On je tada otkrio i zašto je na njega bila besna i Saška Karan.

– Ja znam bivšeg muža Saške Karan. Tj. ne znam da li je tačno bio njen muž, tj. da li su bili u braku, ali su bili dugo zajedno. To je bilo pre više od 20 godina. Pitao sam je u kakvom je odnosu sada sa Milanom Simićem, jer njega ja privatno znam, na šta mi je ona oštro rekla "Puši ku*ac!". Maca je to čula i počela je da je proziva da joj je to švaler. Maca je pogrešno shvatila. Taj čovek uopšte nije Saškin švaler već muškarac sa kojim je ona nekada bila.

Darko je protekle subote bio podrška svoje supruge, a inače se i on takmiči u "Zvezdama Granda".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.