Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAO JE SVAĐU SA LUNOM I SAŠKOM, A SADA SE POJAVIO U “ZVEZDAMA GRANDA”!

Pevač Darko Vlajić bio je gost jedne žurke u rijalitiju “Zadruga” zajedno sa Vesnom Zmijanac. Interesantno je da se ovaj pevač protekle subote pojavio u “Zvezdama Granda”. On nije bio u ulozi takmičara već u ulozi podrške svoje supruge Ane. Za razliku od vremena kada je gostovao u „Zadruzi“, on se nešto ugojio i promenio The post IMAO JE SVAĐU SA LUNOM I SAŠKOM, A SADA SE POJAVIO U “ZVEZDAMA GRANDA”! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NAPRAVIO JE SKANDAL U ZADRUZI, a sada je došao u ZVEZDE GRANDA: Zbog njega su Luna i Saška POLUDELE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11

Tek sada se ponovo pojavio na malim ekranima...Među gostima na jednoj od žurki u prvoj sezoni "Zadruge" bio je muzičar Darko Vlajić, koji je tada na imanje u Šimanovce došao zajedno sa folk pevačicom Vesnom Zmijanac...Ovaj pevač se protekle subote pojavio u "Zvezdama Granda", ali ne u ulozi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.