Milica Todorović: Nisam ni sanjala da ću spavati po klupama

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović: Nisam ni sanjala da ću spavati po klupama

Zvezda \\\"Granda\\\" Milica Todorović otkriva kako voli svoj posao, ali da je imala i teških trenutaka. Dodaje kako, kao i njene kolege, doživi svakakve zgode i nezgode tokom nastupa, ali da se opet sve zaboravi kada dobije honorar.

Milica Todorović, foto: Instagram

Pevačica Milica Todorović pričala je u emisiji Narod pita o tome kako je bilo momenata kada je spavala na klupi!

- Kada sam se prijavljivala za takmičenje, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << razmišljala da ću da pevam po celom svetu, da ću putovati i spavati na klupama. Mnogi misle da je nama sjajno, glamur oko nas, ali nije baš tako.

Glumačke sposobnosti lepe pevačice pogledajte na ovom video klipu!

Nije naš posao lak. Iskreno, mnogo volim svoj posao, tako da sve ružno se zaboravi brzo. Padne i lep honorarčić, pa bude još lepše - izjavila je Milica.

Izvor: Alo.rs
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.