MUŽ JE SNIMAO DOK JE BILA SA DRUGIM! Šok priča takmičarke ZVEZDE GRANDA - svi detalji, akcija sa DRUGAROM

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 21:42

MUŽ JE SNIMAO DOK JE BILA SA DRUGIM! Šok priča takmičarke ZVEZDE GRANDA - svi detalji, akcija sa DRUGAROM

Nije mu bio prvi put!

Bivša učesnica popularnog takmičenja "Zvezde Granda", Slađana Zubčević, otkrila je deo iz privatnog života koji je nepoznat javnosti.

Da ljubavni odnosi nekada umeju da budu bizarni svedoči i njen slučaj. Ona je javno progovorila da je imala scenu sa drugim muškarcem, iako je udata.

Pevačica je nedavno objavila prvu pesmu za koju je uradila i spot, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila da je zapravo njen suprug bio taj koji je snimao ceo spot.

Zanimljivo je to da je on gledao i ljubavnu akciju s drugim muškarcem, a pevačica je priznala kako je do toga došlo i kako se osećala dok je snimala "vrele" scene.

- Vidi mene, žena i po, krupna, i razmišljam 'sad ti nađi nekoga ko neće da izgleda smešno pored mene'. Prvo sam želela da nađemo modele, da njih snimamo, ali su mi objasnili da to ne treba tako. Razmišljam ja tako koga da nađem i padne mi na pamet moj školski drugar koji je već radio neke spotove i ima iskustva - ispričala je Slađana i dodala da joj je bilo veoma neprijatno.

- Kažem ja mužu 'kako ćemo mi sad ovo, ti snimaš svoju ženu s nekim drugim' i onda je nastao minut ćutanja - rekla je pevačica i dodala da je njen suprug profesionalac, te da je radio s mnogim zvezdama.

A post shared by SLAĐA💎ZUBČEVIĆ (@sladjazubcevicofficial)

- Kad si mogao da snimaš razne gole žene i ja sam to podnela, možes sad i mene s drugim', rekla sam mu - našalila se pevačica u emisiji "Grand Magazin".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.