MALO JE FALILO DA SE NE POJAVIM! Takmičarka Zvezde Granda ŠOKIRALA žiri izjavom! U zadnji čas je DOŠLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 10:37

MALO JE FALILO DA SE NE POJAVIM! Takmičarka Zvezde Granda ŠOKIRALA žiri izjavom! U zadnji čas je DOŠLA

Žiri u šoku!

Marija Šerifović i Viki Miljković sukobile su se u poslednjoj epizodi "Zvezde Granda".

Naime, Marijna kandidatkinja Božana Saćipović izvela pesmu "Čaje Šukarije", koju su nedavno obradile članice grupe "Hurricane", usledili su komentari žirija, a prva je komentarisala Viki Miljković.

- Pesmu koju izvode Hurikane nisi izvela kako treba, pevala si je kao original, a one to tako ne pevaju, to je obrada - rekla je Viki takmičarki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tada ju je ostatak žirija napao da ne izgovara dobro ime benda "Hurricane", budući da je Viki sve vreme govorila 'HuriKane'.

- Hurikane? Viki, u zatvor da ideš! - najglasnija je bila Marija Šerifović, koja je bila besna i zbog toga što je njena takmičarka dobila pet glasova i morala je da ide u baraž.

Takmičarka se zatim obratila svima u studiju i rekla da je htela da odustane od takmičenja.

- Htela sam da odustanem, pošto imam bronhitis - iskrena je bila Božana Saćipović, koja je ponovo pevala u baražu na kraju emisije, ali nije uspela da se plasira u naredni krug takmičenja.

Tokom emisije je jedan lapsus imala i Ana Bekuta, koja je umetničko ime pevačice Bebi Dol izgovorila kao "Bejbi Dol".
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.