KOMŠIJE OTKRIVAJU: Otkako se OPERISAO Bosanac retko izlazi iz kuće - u kraju kruže priče da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMŠIJE OTKRIVAJU: Otkako se OPERISAO Bosanac retko izlazi iz kuće - u kraju kruže priče da...

Hoda sitnim koracima...

Dragan Stojković Bosanac, kompozitor, aranžer, harmonikaš i najstroži član žirija „Zvezda Granda“, operisao je srce pre manje od mesec dana.

- Viđam ga stalno, kada god šetam psa u kraju. Ranije sam ga ređe sretala, gotovo nikad. Retko je bio kod kuće, puno je radio, često je bio na poslovnom putu… Međutim, otkad se operisao, potpuno je promenio životne navike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je za "Alo!" komšinica Dragana Stojkovića Bosanca i dodala:

- Sada sa suprugom često šeta posle ručka, u kasnim popodnevnim satima. Hoda sitnim koracima, valjda ne sme puno da se zamara, tako sam čula da su mu lekari rekli. Kažu i da je morao da smrša i da je promenio režim ishrane. Pričaju u kraju i da ne pije više alkohol… Ne znam šta je od toga istina, ali izgleda ta operacija na srcu uopšte nije bila naivna - rekla je komšinica, koja ipak nije želela da se fotografiše niti predstavi. Kaže, ne bi volela da joj Bosanac zameri što priča o njemu.

Kako je još otkrila, Bosančeva ćerka, pevačica Aleksandra Džidža Stojković, odselila se iz očeve kuće još pre više od godinu dana, ali da, otkako se tata operisao, stalno dolazi da bi ga obilazila.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.