Izvor: Press, 10.Avg.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: Lukase, NE POSTOJIŠ BEZ MENE! Aca: Jeco, ODAVNO SI PROPALA!

Aca Lukas posle šest godina "otkačio" je Sašu Popovića i neće više biti stalni član postavke "Zvezda Granda", već će biti angažovan u potpuno novom projektu Pinka "Pinkove zvezde" u sklopu "Zadruge".
Jelena Karleuša >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << shvatila je ovo kao izdaju jer će u istom šou učestvovati i Svetlana Ceca Ražnatović , te je izvređala kolegu.
Naime, Lukas je odlučio da napusti "Grand" pre svega zbog svađe sa Jelenom, a potom i zbog toga što čelnik "Granda" Saša Popović nije ispunio neke njegove uslove.
- Aca je odlučio da napusti "Zvezde Granda" kada je stigla ponuda sa Pinka. Gotovo da se nije dvoumio i odmah je prihvatio. Tim pre što su međuljudski odnosi članova žirija u "Grandu" postali nesnošljivi. Kap koja je prelila čašu u odluci bila je njegova svađa sa Karleušom i Šerifovićkom. Zato je oduševljeno prihvatio novi izazov - govori dobro obavešten izvor i dodaje:
JK: Videćeš to kad završiš sa muljem u koji si ušao
- Na Pinku će biti na istoj funkciji člana žirija u talent šou-programu koji od septembra kreće u okviru rijalitija "Zadruga 2". Pored svojih kolega, i on će ocenjivati talente, a u šou-programu će učestvovati i zadrugari koji će takođe iznositi mišljenje o regularnosti takmičenja.
Kako dalje saznajemo, Lukas je oduševljen novim poslovnim izazovom tim pre što se pregovara sa Cecom i Andrijom Miloševićem, koji bi trebalo da mu budu partneri u donošenju odluka. Ceo projekat mu se izuzetno dopao i spreman je da se upusti u nove poslovne izazove.
e-stock/:R.RISTIĆ
Aca Lukas
- Imao je razgovor sa Popovićem u kojem mu je rekao da bi samo za dupli honorar pristao da ostane, ali mu to Popović nije dao - završava izvor.
Jelena je razočarana postupkom kolege i nekadašnjeg prijatelja.
- Lukase, bez mene ne postojiš. Videćeš to kad završiš sa muljem u koji si ušao - rekla je JK za Srpski telegraf, a folker je, kao i uvek, imao adekvatan odgovor.
- Recite Jeleni da je ona odavno propala, nek ne brine za mene - u jednom dahu joj je poručio Aca.
 Lukas: Jelena, gledaj sebe, ne brini se ti za mene
U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Sašom Popovićem, ali nije odgovarao na naše pozive.
printscreen/instagram
Aca Lukas i Ceca
Podsećanja radi, Lukas se na kraju sezone sukobio sa koleginicama Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović, a naizgled obična rasprava prerasla je u veliko obostrano vređanje, zbog čega je Aca rekao Popoviću da ukoliko želi da ga i dalje gleda u toj stolici moraće duplu cenu da plati. Sudeći po novonastaloj situaciji, izgleda da je Lukasu važniji "mir u kući" nego novac.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Ceca

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.