Kralju, ima se je li? Popovića u mašini od 230 HILJADA EVRA na semaforu ZAUSTAVIO mladić, snimak VIRALAN zbog JEDNE stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 09:55

"Kralju, ima se je li?" Popovića u mašini od 230 HILJADA EVRA na semaforu ZAUSTAVIO mladić, snimak VIRALAN zbog JEDNE stvari

Saša Popović svojim opaskama redovno zasmejava publiku tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", što je očigledno slučaj i van "malih" ekrana. Sada svi bruje o snimku koji je zapalio društvene mreže, a čiji je akter upravo Popović.

Snimak kreativnog direktora "Granda", Saše Popovića u kom se vozi u žutom kabrioletu postao je viralan na društvenim mrežama.

Osim što je kabriolet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz videa svima privukao pažnju, tu je dobacivanje i provociranje iz susednog vozila.

- 'Alo, kralju, ima se, je li? Haha, bajo moj, jesi mi dobar? - govorili su Saši, dok se on smeškao, pa spustio prozor.

- Bilo snimanje neko? - pitali su ga, na šta je Popović odgovorio:

- Sad je odmor! - rekao je.

"Ali ovaj smešak i otvaranje prozora hahaha da ga bolje čuje", piše u okviru jedne objave na društvenoj mreži "X".

Podsetmo, kako su mediji ranije pisali, ova mašina košta oko 230.000 evra, budući da je limitirana verzija automobila. Vozni park Saše Popovića vredi 837.000 evra, a poznato je da on svake godine kupuje nova kola. Poseduje „porše“ od 180.000 evra, kao i tri BMW-a, dva "mercedes".

Detaljnije pogledajte u videu.

Ali ovaj smešak i otvaranje prozora hahaha da ga bolje čuje 😂🤣 #caosvima pic.twitter.com/1iOpnpotJs

— Nina Krunić (@nina_krunic) December 4, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.