Grandosmeh

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grandosmeh

Grudi uvis: Mlade „zvezde Granda' se trudile da im nemirne grudi ne ispadnu iz raskošnih haljina, Lepa Lukić uz trubače mešala kukovima, Jelena Vučković krišom pila pivo, a Dragana Mirković se bunila što je sve vreme na sceni.

Dve nedelje pred najluđu noć, uz stare i nove hitove, trubače i folklorne igre, „Grandovi' pevači su dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Novu 2012. godinu. Na snimanju novogodišnjeg programa, pod rediteljskom palicom Saše Popovića, na velelepnoj sceni posle dugog niza godina zapevala je i Dragana Mirković.

Ona je među prvima došla u studio ne sluteći da će direktor „Granda' maksimalno da iskoristi njeno prisustvo.
- Ne mogu da verujem da sam u svakoj grupi. Sale, mogu li bar pet minuta da dođem do vazduha?! - kroz osmeh je rekla Dragana.
Pored „lučeta iz Kasidola', zvezda večeri bila je kraljica narodne muzike Lepa Lukić. Iako je zagazila u osmu deceniju, Lukićeva je dozvolila da je ponese atmosfera, pa je uz trubače mešala kukovima. To je izazvalo gromoglasan aplauz i smeh kolega, nakon čega su se mlade „zvezde Granda' oslobodile i sledile njen primer. Pojedine pevačice toliko su se opustile da su morale da drže korpe svojih raskošnih haljina da im bujne grudi ne bi ispale iz njih, a takođe sve vreme su popravljale šminku. Kada je Saša to primetio, opomenuo je muške kolege da se opuste.
Pomogla kolegi - Bojana i Andrija

Pomogla kolegi - Neda i Rade

- Ajde, Joroviću, počni da se udvaraš pevačicama, šta si se zabio tamo pozadi? Ero, jesi li ti švaler ili nisi?! Vidi koliko lepote oko tebe, a ti ništa! Šabane, pokaži svoj šarm koleginicama, hoću da sve puca od ljubavi i smeha, pa ovo je novogodišnja noć! - izričit je bio Popović u svojim instrukcijama.
Težak je život na visokim potpeticama - Goca Božinovska

Iako pevačima nije bilo dozvoljeno da donesu alkohol, pojedinci za tu zabranu nisu marili i pokušavali su da piće prošvercuju na sve načine. Ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, sa zadovoljstvom je prihvatila flašu piva koju je za nju u obližnjoj kafani kupio kolega Dragi Domić. Nakon što je eksirala piće, Jelena je uz Cecine pesme atmosferu dovela do usijanja. Sveže ofarbani Miloš Bojanić cele večeri bio je zabrinut, a kada je došao na red da otpeva svoju numeru, folker je zaboravio reči pesme. Ipak, najviše smeha među kolegama izazvao je Saša Matić, koji se usred pesme javio na mobilni telefon.
MOLERAJ Neda Ukraden, Jelena Gerbec i Jelena Vučković

U višečasovnom snimanju „Grandovom' scenom su u grupama paradirali - Petar Mitić, Neda Ukraden, Ana Sević, Nada Obrić, Šaban Šaulić, Rade Jorović, Milan Mitrović, Bojana Šarović, Mirjana Mirković, Aca Ilić, Biljana Jeftić, Marinko Rokvić, Snežana Đurišić i mnogi drugi.
(Izvor: Press)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.