Izvor: Blic, 10.Apr.2023, 13:53

(FOTO) GLAVA U ZAVOJIMA, BLED KAO KRPA: Hitno operisan pobednik "Zvezda Granda", fotografijom zabrinuo sve, a sad otkrio kako je sve proteklo

Pobednik šou programa "Zvezde Granda", Mahir Mulalić, imao je hitnu operaciju, a tim povodom se sada oglasio.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEDNIK "ZVEZDA GRANDA" HITNO OPERISAN! Glava prekrivena zavojima, evo koja intervencija je rađena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023

Oglasio se mladi pevač...Pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić hitno je operisan, a sada se oglasio na Instagramu i objasnio šta se desilo...On se fanovima obratio iz bolničke postelje, a fotografija koju je objavio sa zavojima oko glave je uznemirila fanove. Kako je rekao, Mahir je operisao uvo....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pobednik "Zvezda Granda" morao na HITNU OPERACIJU, a sada otkrio SVE DETALJE: "Čekam da se rana zaceli, godinama sam imao problem sa tim"

Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 10:56

Pevač Mahir Mulalić, kojeg je proslavila pobeda na takmičenju "Zvezda Granda", imao je hitnu operaciju uha, a sada se oglasio za medije i otkrio detalje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.