Dinča i Sloba Vasić lakše povređeni u udesu

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinča i Sloba Vasić lakše povređeni u udesu

Mlade "Zvezde Granda", Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča, danas oko 14 časova na auto-putu kog Bačke Topole su imali saobraćajnu nesreću. Na sreću, pevači su prošli sa lakšim povredama koje nisu opasne po život.Kako smo nezvanično saznali, pevači nisu krivi za udes, jer je autom marke audi A6 upravaljao vozač Slobodana Vasića. Njegovom pribranošću je izbegnuta tragedija, a Dinča je usled jakog udarca slomio nos.- Njih dvojica su krenuli na natup u Beč - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nam je Vesna Milanović, PR Grand produkcije. - Dinči je slomljen nos. On je sad na pregledu, ali nije ništa opasno.Da podsetimo, u februaru su njihove kolege Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović takođe imali saobraćajnu nesreću.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Audi

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Dinčić Dinča nakon saobraćajke: Auto nam je uništen, mi smo dobro prošli!

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2013

Nakon što su Milan Dinčić Dinča i Slobodan Vasić danas oko 14 časova imali saobraćajnu nesreću, Dinča uverava javnost da je sve u redu.

Nastavak na Svet plus...

Dinča i Sloba Vasić lakše povređeni u udesu

Izvor: Poznati.info, 30.Maj.2013, 15:41

Mlade “Zvezde Granda”, Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča, danas oko 14 časova na auto-putu kog Bačke Topole su imali saobraćajnu nesreću..Mlade “Zvezde Granda”, Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča, danas oko 14 časova na auto-putu kog Bačke Topole su imali saobraćajnu nesreću....

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.