Dajana i Žika Jakšić dobili sina

Izvor: Blic, 24.Feb.2012, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajana i Žika Jakšić dobili sina

Tvorac emisije “Zvezde Granda” i jedan od glavnih producenata “Grand produkcije” Žika Jakšić danas je postao otac.

Njegova supruga pevačica Dajana rodila je zdravog dečaka koji će se zvati Dušan.

Žika i Dajana su se venčali 20120 godine. Crkveno venčanje obavljeno je u hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a zatim je par sudbonosno „da" izgovorio i pred matičarem u beogradskom hotelu „Kontinental", gde je za rodbinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i prijatelje priređeno gala svadbeno veselje.

Žikin kum na venčanju bio je njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Saša Popović, a mladin svedok supruga direktora „Granda" Suzana Jovanović.

Žika iz predhodnog braka ima sina Andriju.

Povezane vesti: Severina rodila dečaka Aleksandra Hajdi Klum i Sil žele da usvoje dete Ana Stanić dala ime sinu Folkeri šalju decu u strane škole Trijumfovao pop pevač Željko Vasić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žika i Dajana dobili sina Dušana

Izvor: Press, 24.Feb.2012

Saša Žika Jakšić i njegova supruga, voditeljka i pevačica Dajana Paunović, juče oko osam časova dobili su sina Dušana.

Nastavak na Press...

Žika i Dajana dobili sina Dušana

Izvor: TvojPortal.com, 24.Feb.2012

Izvor: Pressonline. Saša Žika Jakšić i njegova supruga, voditeljka i pevačica Dajana Paunović, juče oko osam časova dobili su sina Dušana. Atraktivna plavuša je na klinici „Višegradska" na svet donela zdravog dečaka teškog 3.600 grama i dugačkog 51 cm. Novopečena mama i beba...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.