DARA VOLI DA LIŽE! Bosanac isprozivao Bubamaru zbog lascivnih snimaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 11:35

DARA VOLI DA LIŽE! Bosanac isprozivao Bubamaru zbog lascivnih snimaka

Nasmejao Đorđa Davida komentarom!

Anđela Kostić sinoć se predstavila u takmičenju "Zvezde Granda" pesmama "Vlak" od Aleksandre Radović i "Polje jagoda" od Dare Bubamare. Njen mentor je Aleksandar Milić Mili koji je sve vreme podržavao dok je nastupala. Druga pesma izazvala je posebnu pažnju stručnog žirija.

Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karleuša joj je zamerila što nije bila energična na sceni kao što je Dara Bubamara. Dala joj je savet kako da se oslobodi treme, a onda je Dragan Stojković Bosanac šokirao sve prisutne komentarom.

- Anđela pokazivala sam ti, trudila sam se. Pogotovo kada je reč o drugoj pesmi "Polje jagoda". Dara Bubamara kada izađe na ovu scenu napravi se neko naelektrisanje u vazduhu - započela je Karleuša.

- Dara Bubamara je ozbiljna budala, ona to sve momentalno procvrči. Budala u pozitivnom smislu - umešao se Đorđe David.

- Zovi to "budala", zovi to "čudna energija", ali sve oči su uprte u nju. Ja kad nekog hoću da pohvalim, ja kažem "to je takva budala", ali u najboljem mogućem smislu. Ona možda nije nabolja riba, nije najbolja pevačica, ali ona pleni - nastavila je Jelena.

- Samo nemoj to na televiziji da kažeš da nije najbolja riba, molim te - umešao se Saša Popović.

- Htela sam da kažem da niko od nas nije najbolja riba, nije poenta u tome. Ona pleni i kida, a ti si bila mlaka. Ako si već uzela njenu pesmu, bar malo tog ludila si morala da pokažeš. Anđela uplašila si se, a moraš da kidaš. kad sam bila klilnka, znaš kako sam ja ubijala tremu. Ogledalo, dezodorans i satima vežbaj - bila je oštra Karleuša.

- Više nisi klinka. Kada je porasla onda uzme rakiju, pa tako ubije tremu - umešao se Đorđe David.

- Za ljude kao što sam ja, alkohol nije potreban. Dara Bubamara nikad nije liznula alkohol - rekla je Jelena.

- A liže - dobacio je Dragan Bosanac, što je nasmejalo Đorđa Davida.

- Bosanac je najgori - rekla je Ana Bekuta.

Gledaoci su povezali ove njegove reči sa p*rno aferom koju je Dara Bubamara imala 2019. godine. Podsetimo, pevačica je greškom objavila snimak na svom Instagram profilu kako liže s*ksualno pomagalo. Ubrzo je obrisala objavu, ali je bilo kasno jer snimak je već dospeo u javnost i postao je viralan na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.