Bojana Šarović: Zvezda “Granda” je u drugom mesecu trudnoće!

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Šarović: Zvezda “Granda” je u drugom mesecu trudnoće!

Par je presrećan i sa nestrpljenjem očekuje svoje prvo novorođenče. – Bojana i Aćim su ushićeni što im se konačno ostvarila želja da imaju bebu. Ona dugo nije mogla da ostane u drugom stanju, pa su se odlučili na vantelesnu oplodnju, koja je odmah uspela. Bojana je trenutno u drugom mesecu trudnoće, a lekari joj savetuju mirovanje. Ona i Aćim se nadaju da će sve proći u najboljem redu – izjavio je za “Alo!” izvor blizak ovom paru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Kako bismo proverili ovu informaciju, kontaktirali smo sa Šarovićevom, koja nam je potvrdila da je u drugom stanju. – Ja nisam htela da komentarišem to jer je još uvek rano. Sada sam u drugom mesecu trudnoće i sve što mogu da kažem jeste da smo oduševljeni – izjavila je Bojana za “Alo!”, a na pitanje kakvo je njeno iskustvo sa vantelesnom oplodnjom, Šarovićeva je odgovorila: – Ja želim samo da poručim svim ženama da nikad ne odustaju. Evo, nama je odmah uspelo, a i ostalima želim da vantelesna oplodnja uspe iz prvog puta – poručila je lepa pevačica.

Inače, Bojana i Aćim su već nekoliko godina zajedno, a on ju je sve vreme podržavao dok se takmičila u “Zvezdama Granda”. Ono što se zna o Bojaninom dragom jeste da radi na carini i da veoma voli Šarovićevu, što dokazuje i podatak da će uskoro postati roditelji.

Bojana Šarović

Izvor i foto: PULS, ALO!

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Bojana Šarović čeka bebu!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2012

Zvezda “Granda” Bojana Šarović trenutno ima veliki razlog za slavlje. Naime, mlada pevačica je u drugom mesecu trudnoće, a kako neko vreme nije mogla da zatrudni, Bojana se sa svojim suprugom Aćimom odlučila na vantelesnu oplodnju. Par je presrećan i sa nestrpljenjem očekuje svoje prvo dete....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.