Bivši takmičar Zvezde Granda pokazao kako UŽIVA na suncu, pa pozvao Ninu Badrić da mu se PRIDRUŽI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 22:41

Bivši takmičar Zvezde Granda pokazao kako UŽIVA na suncu, pa pozvao Ninu Badrić da mu se PRIDRUŽI!

"Da se mi ne lažemo..."

Nekadašnji takmičar emisije "Zvezde Granda" Antonio Krištofić, iz Rijeke, osvoji je sedmo mesto u ovom muzičkom takmičenju.

Mladi pevač je odbijao da peva narodnu muziku, pa su njegov repertoar činili uglavnom pevači kao što su Toni Cetinski, Goran Karan i Mišo Kovač.

A post shared by ANTONIO KRIŠTOFIĆ (@antoniokristoficofficial)

Naime, Antonio je na svom Instagram profilu objavio video u kom radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bašti i uz to pozvao sve da mu se pridruže, čak i pevačicu Ninu Badrić.

- Da se mi ne lažemo, ovako izgleda moje realno sunčanje. Pozivam sve kreativne, fensi tik-tokere, znate one što iznajmljuju apartmane, stanove i hotelske sobe za 15 sekundi dobrog videa (svaka čast na trudu), ma pozivam i Ninu Badrić da iskopamo krompira, da mi se svi pridruže u vrtu, nismo daleko od mora pa se možemo posle spustit dole. Ne naplaćujem lokaciju!

A post shared by ANTONIO KRIŠTOFIĆ (@antoniokristoficofficial)

- Što bi rekli u mom kraju "štufi" smo prepeglanog i prečistog! 90% nas svoje djetinjstvo provelo je u nekoj njivi, prljavih ruku i kolena dok smo pravili torte od zemlje. Baš je dobro biti seljak i kako Seve kaže... skupljajte svoje snove, ali u duši zadržite cvet - napisao je mladi pevač uz opis videa.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.