BILA JE NAJPERSPEKTIVNIJA ZVEZDA GRANDA A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI EVO KAKO DANAS IZGLEDA SLAVICA CUKTERAS SA BEBOM U PARKU

Izvor: medio.rs, 10.Sep.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE NAJPERSPEKTIVNIJA ZVEZDA GRANDA A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI EVO KAKO DANAS IZGLEDA SLAVICA CUKTERAS SA BEBOM U PARKU

Nekadašnja velika folk zvezda, Slavica Ćukteraš, porodila se u oktobru prošle godine, a od tog momenta nismo imali prilike da je vidimo u medijima.

Kada je njena veza sa golmanom Vladom Avramovim postala ozbiljna, pevačica Slavica Ćukteraš preselila se u Novi Sad. Nekoliko meseci kasnije saznala je da je u drugom stanju, da bi u oktobru prošle godine na svet donela devojčicu Viktoriju. Iako je imala nameru da se kroz šou-program "Tvoje lice zvuči poznato" vrati na estradnu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << scenu Slavica Ćukteraš se potpuno povukla iz javnosti.

Nekada veoma popularna pevačica svoj mir je pronašla u Novom Sadu, a dane provodi sa ćerkicom dok njen suprug igra fudbal u inostranstvu. Naš paparaco ju je uslikao u šetnju u parku.

- Slavica vodi jedan miran život. Viđamo je skoro svaki dan kako sa ćerkom odlazi u šetnju, prodavnicu i završava svakodnevne poslove kao i sav normalan svet. Uvek je pristojna i slatka, prijatno se javi kad god prođe pored nas. Ćerkica joj je pravi med, već je porasla, a uskoro će proslaviti i prvi rođendan. Često odlaze u šetnju tu, u obližnji park - kaže nam jedna Slavičina komšinica.

Nakon šetnje Slavica je sela na klupicu kako bi se odmorila. Njena mezimica je sedela u kolicima i sve vreme se smejala. Slavica se nije previše promenila, nosila je helanke i jaknu, a lice je prekrila tamnim naočarima.

Podsećanja radi, Slavica je godinama unazad u vezi sa Vladom. Ona nikada nije krila da je zbog ljubavi spremna da napusti karijeru.

- Oni koji me znaju ceo život kažu da nikada nisam bila tako pozitivna kao u ovoj vezi. Imam energiju koja može da prevrne planinu, takoreći - rekla je pre nekoliko godina Slavica.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.