ANA SEVIĆ U JEKU SKANDALA I RAZVODA: Bila je NEUTEŠNA i OTEKLA od plakanja, a sad lumpuje po klubovima, a evo ko joj pravi društvo

Izvor: Press, 15.Jan.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA SEVIĆ U JEKU SKANDALA I RAZVODA: Bila je NEUTEŠNA i OTEKLA od plakanja, a sad lumpuje po klubovima, a evo ko joj pravi društvo

Samo nekoliko dana nakon što je kao bomba odjeknula vest da se Ana Sević i Darko Lazić razvode zbog pevačicinog neverstva, supruga nekadašnjeg pobednika šou programa „Zvezde Granda” snimljena je u ludom noćnom provodu u jednom prestoničkom klubu.
Naime, Ana je na nastup Dženana Lončarevića stigla malo pre ponoći, u društvu prijateljica, i odmah je sela u separe zaklonjen od pogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ostalih gostiju.
 
"Ana je došla sa nekoliko drugarica u klub, a obezbeđenje ju je odmah sprovelo do njenog separea, gde ih je čekao ostatak društva. Svi su bili odlično raspoloženi, a pre nego što je počeo Dženanov nastup, Ana i njeni prijatelji su nazdravljali i opušteno ćaskalii. Bila je dobro raspoložena i videlo se da je u klub došla zbog dobrog provoda", kaže izvor, koji se zatekao na licu mesta.
"Odmah nakon što je Dženan izašao na scenu, Ana je skočila sa svog mesta i čitavu noć je pevala i đuskala. Onima koji su je te noći videli nasmejanu i srećnu ni na kraj pameti ne bi palo da Ana trenutno prolazi kroz najteži životni period. Tek jednom ili dva puta na njenom licu se mogla videti seta, ali u tim trenucima bi joj prilazile prjateljice kako bi je oraspoložile. Osim toga, Ana se čitave noći nije odvajala od prijatelja, koji su je štitili od znatiželjnih pogleda", kaže na kraju izvor.

Podsetimo, snimak na kojem se vidi kako Darko Lazić, navodno, šmrče beli prah nedavno je uzburkao domaću javnost, a odmah nakon skandala mediji su objavili i da je brak poznatog para završen.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.