Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANBRAČNI ŠABANOV SIN TEŠKO BOLESTAN, A JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM: Komšije skupljaju NOVAC kako bi mu pomogle!

Robert Šaulić je vanbračni sin Šabana Šaulića, koga je javnost mogla da vidi na sahrani kralja narodne muzike u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. On ima 47 godina, a trenutno je u navodno jako teškoj finansijskoj, ali i zdravstvenoj situaciji. Prema rečima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Robert živi u Zrenjaninu zajedno The post VANBRAČNI ŠABANOV SIN TEŠKO BOLESTAN, A JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM: Komšije skupljaju NOVAC kako bi mu pomogle! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taksista ispred aerodroma Morava se žali da jedva krpi kraj s krajem

Izvor: Njuz.net, 02.Avg.2019

KRALJEVO, 2. avgust 2019, (Njuz) – Andreja Tomić, taksista koji poslednjih dana stoji ispred aerodroma “Morava”, žali se da ima jako malo posla i da jedva krpi kraj s krajem.. On kaže da je jako bio srećan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 28. juna otvorio ovaj aerodrom i da je već...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.