Izvor: Njuz.net, 02.Avg.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista ispred aerodroma Morava se žali da jedva krpi kraj s krajem

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeKRALJEVO, 2. avgust 2019, (Njuz) – Andreja Tomić, taksista koji poslednjih dana stoji ispred aerodroma “Morava”, žali se da ima jako malo posla i da jedva krpi kraj s krajem.
On kaže da je jako bio srećan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 28. juna otvorio ovaj aerodrom i da je već početkom jula parkirao svoje vozilo ispred ovog objekta.
– Teško mi je da objasnim ljudima da imam jako malo posla, jer svi moji drugari koji znaju da sam po ceo dan ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << aerodroma veruju da sam pun para. Mnogi mi traže i novac na zajam, pitaju me koliko Nemcima uzimam za vožnju, da li uključujem taksimetar ili u startu odredim cenu, i apsolutno niko od njih mi ne veruje da skoro da nemam ni dinara. Sa nekima više i ne pričam, jer su uvereni da ih lažem – počinje svoju ispovest ovaj taksista. On otkriva da se obradovao kad je prvog dana video da nema nijednog taksi vozila na stanici ispred aerodroma.
-Pomislio sam kako imam sreće, jer će prvi putnici koji slete u Kraljevo, a žele taksi, doći kod mene, ali dani su prolazili i niko mi nije ušao u kola – kaže Andreja i dodaje da bi mu bilo mnogo lakše kada bi neko od zaposlenih na aerodromu mogao da mu pokaže red letova.
-Malo je nezgodno to što mogu da ih pitam samo sredom od 12 do 14 časova, a kad sam došao poslednje srede, baš u to vreme im je pao sistem, pa nisam dobio odgovor – kaže ovaj taksista i napominje da će, ako se kroz nekoliko dana nešto ne promeni, odustati, preseliti se u Beograd i voziti putnike od Prokopa, naravno, ako bude uspeo da ga nađe.
Marko Dražić

The post Taksista ispred aerodroma Morava se žali da jedva krpi kraj s krajem appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.