UDS: Nedopustivo da Zrenjanin nema pijaću vodu u 21. veku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020, 10:45

UDS: Nedopustivo da Zrenjanin nema pijaću vodu u 21. veku

Prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije Marko Đurišić izjavio je u susretu sa građanima Zrenjanina da je nedopustivo da najveći grad Banata već 14 godina nema ispravnu pijaću vodu i da građani godinama osećaju smrad iz kafilerije.

"Ono što je posebno veliki problem u Zrenjaninu su ekološki problemi. Od toga da pijaće vode nema već četrnaest godina, da je vazduh zagađen radom kafilerije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je leti gotovo neizdrživ smrad u gradu", rekao je Đurišić.

On je ocenio da su građani Zrenjanina žrtve brzopletih odluka Vlade Srbije i nesposobnih lokalnih vlasti i upozorio da bi dovođenje fabrike guma kineskog investitora moglo da ima veoma loše posledice po zdravlje Zrenjaninaca.

Tvrdi i da kineska investicija nema sve potrebne dozvole nadležnih državnih organa.

"Velika investicija, odnosno investicija koju Vlada Srbije finansira ogromnim sredstvima, kineskog proizvođača guma, koja je jedna od najprljavijih tehnologija, dovodi baš u ovaj grad, nažalost, bez dovoljno studija koje će pokazati kakav će sve to uticaj imati na životnu sredinu", dodao je Đurišić.

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije i Vojvođanskog fronta posetili su Zrenjanin upravo kako bi ponudili rešenje za brojne probleme.

"Danas smo tu da ponudimo građanima Zrenjanina, kao UDS i kao VF, ljude koji znaju rešenja za te probleme. Ljude koji neće lagati i obećavati da će se problemi rešiti za godinu, dve ili tri, a onda ih ne rešavati godinama i godinama posle tih rokova. Ljude koji znaju svoj posao, koji su ostvareni u onim stvarima koje rade", rekao je Đurišić.

Đurišić je kazao da UDS poziva građane da izađu na izbore i glasaju za bolju vlast, jer je došlo vreme za promene.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurišić (UDS): Nedopustivo da Zrenjanin nema ispravnu pijaću vodu

Izvor: Danas, 20.Maj.2020

Nosilac izborne liste Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Marko Đurišić izjavio je da je nedopustivo da zrenjanin, najveći grad Banata, četrnaest godina nema ispravnu pijaću vodu i da građani tog grada već godinama osećaju smrad iz kafilerije.

Nastavak na Danas...

UDS: Nedopustivo je da Zrenjanin nema pijaću vodu u 21. veku 

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2020

Prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Marko Đurišić izjavio je u Zrenjaninu da je nedopustivo da najveći grad Banata već 14 godina nema ispravnu pijaću vodu...On je podsetio i da je vazduh u ovom gradu zagađen radom kafilerije i da je leti gotovo neizdrživ smrad u gradu...Đurišić...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.