Skupština Zrenjanina izglasala - zemlja ide Tenisu u zakup

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština Zrenjanina izglasala - zemlja ide Tenisu u zakup

Skupština grada Zrenjanina usvojila je odluku kojom je nemačkoj kompaniji Tenis u zakup na 30 godina dato blizu 2,5 hiljade hektara državnog zemljišta.

"Najskuplja reč u srpskom jeziku je zemlja. Vi je ne dajete, vi je oduzimate nama. Ovo je odluka zbog koje će nas naša deca pitati zbog čega za njih nema zemlje. Da sam na vašem mestu, ja ne bih imao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << hrabrosti da je donesem", rekao je za skupštinskom govornicom predstavnik paora Slavko Vukov.

Nakon njegovog izlaganja niko od odbornika vladajuce koalicije nije uzeo reč, ali su za odluku glasali jednoglasno, što su okupljeni predstavnici paora ispratili povicima "sram vas bilo".

Nekoliko desetina zrenjanskih paora protestuje ispred Skupštine grada.

Sednica Skupštine grada Zrenjanina naprasno je sazvana juče za danas, a pored zakupa državnog zemljista, odbornici ce raspravljati i o predaji kompletne gradske gasne mreže Srbijagasu.

Prema recima gradonačelnika Čedomira Janjića, grad se odlučio na taj potez zbog velikih dugova koje je imao prema tom preduzeću.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Izglasano da se Tenisu na 30 godina izda državno zemljište, paori protestuju

Izvor: Radio 021, 16.Nov.2017

Skupština Zrenjanina usvojila je odluku kojom je nemačkoj kompaniji Tenis u zakup na 30 godina dato blizu 2,5 hiljade hektara državnog zemljišta..."Najskuplja reč u srpskom jeziku je zemlja. Vi je ne dajete, vi je oduzimate nama. Ovo je odluka zbog koje će nas naša deca pitati zbog čega za njih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.