Izvor: Danas, 11.Feb.2024, 12:43

Savet za obrazovanje podržao gašenje škole „Uroš Predić“ u Zrenjaninu, sindikat najavio štrajk

Članovi Saveta za obrazovanje Grada Zrenjanina su, posle sednice na kojoj su razmatrana dešavanja i oglašavanja o srednjoj školi "Uroš Predić" iz tog grada jednoglasno dali punu podrška inicijativi Gradskoj upravi i gradonačelniku tog grada koji je predložio da se obrazovni profili te škole rasporede u druge škole.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Štrajk

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savet za obrazovanje Grada Zrenjanina jednoglasno podržao statusnu promenu HPTŠ “Uroš Predić”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Feb.2024

ZRENJANIN – Na sednici Saveta za obrazovanje Grada Zrenjanina, održane 9. februara, razmatrana su dešavanja i oglašavanja vezana za Hemijsko-prehrambenu i tekstilnu školu „Uroš Predić” i tim povodom je zauzet jednoglasan stav članova Saveta i data je puna podrška inicijativi Gradskoj upravi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.