Izvor: Luftika.rs, 15.Feb.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor gradonačelnika kada će Zrenjanin dobiti pijaću vodu je duboko uznemirujuć i bolje ga je ni ne gledati

Petnaestogodišnja zabrana za upotrebu vode za piće iz zrenjaninskog vodovoda i dalje je na snazi, dok gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić tvrdi da je pitanje dana kada će Zrenjaninci moći da piju gradsku vodu.
Novinar kikindske televizije KTV Danijel Radić sačekao je gradonačelnika Zrenjanina na parkingu Gradske kuće, kako bi ga pitao zašto laže >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << građane Zrenjanina da će dobiti zdravu pijaću vodu.
Pogledajte njegovu reakciju.



Sačekao sam gradonačelnika Zrenjanina jutros na parkingu Gradkse kuće da bi ga pitao zašto laže građane Zrenjanina da će dobiti zdravu pijaću vodu.Pogledajte njegovu reakciju!
Gepostet von Danijel Radic am Donnerstag, 13. Februar 2020

Dan nakon objave ovog video-snimka, isti novinar je na društvenoj mreži Facebook objavio dokaze o navodnim pretnjama koje mu je uputio sin gradonačelnika – Danilo Janjić.


Danilo Janjić, sin gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića juče u 14h, nakon objavljivanja istine u vezi sa fabrikom…
Gepostet von Danijel Radic am Freitag, 14. Februar 2020

Pravda na delu – Vojvođanin dobio spor pa više ne mora da plaća vodu!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.