Obilaznica oko Zrenjanina za tri godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2010, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obilaznica oko Zrenjanina za tri godine

ZRENJANIN -

Direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Knežević rekao je da će za narednu sednicu Gradske skupštine biti predložen plan izgradnje i završetka obilaznice oko Zrenjanina - preostalih 7,5 kilometara, sa mostom i nadvožnjakom.

Povodom primedbi odbornika Srpske radikalne stranke, iznetih tokom današnje rasprave na sednici Gradske skupštine, zbog kašnjenja izgradnje obilaznice, preduzetih mera za rasterećenje tranzitnog saobraćaja i posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prolaska teških kamiona kroz Zrenjanin, Knežević je odgovorio da će problemi vezani za tranzitni saobraćaj biti rešeni do 2013.

On je najavio da bi na proleće mogla početi izgradnja mosta na Begeju, koji bi mogao da bude završen 2012. godine.

Prema izjavi direktora Direkcije, planom će biti predviđeno izmeštanje teretnog saobraćaj iz Zrenjanina do 2012, spajanjem saobraćajnice od Mihajlovačkog druma do magistralnog puta za Srpsku Crnju, dok bi kompletna zaobilaznica mogla biti završena do 2013. Za to radove se očekuje i finansijska pomoć iz republičkih i pokrajinskih fondova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBILAZNICA OKO ZRENJANINA ZA TRI GODINE

Izvor: Kurir, 28.Okt.2010

ZRENJANIN - Direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Knežević rekao je da će za narednu sednicu Gradske skupštine biti predložen plan izgradnje i završetka obilaznice oko Zrenjanina - prostalih 7,5 kilometara, sa mostom i nadvožnjakom...Povodom primedbi odbornika Srpske radikalne stranke,...

Nastavak na Kurir...

Obilaznica oko Zrenjanina za tri godine

Izvor: Blic, 29.Okt.2010, 10:10

Direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Knežević rekao je da će za narednu sednicu Gradske skupštine biti predložen plan izgradnje i završetka obilaznice oko Zrenjanina - prostalih 7,5 kilometara, sa mostom i nadvožnjakom...Povodom primedbi odbornika Srpske radikalne stranke, iznetih tokom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.