Izvor: Blic, 29.Avg.2022, 14:40

OTKRIVENO KO JE ČOVEK ČIJE JE TELO BEZ GLAVE NAĐENO KOD ZRENJANINA "Slošilo mu se, umro je u sedećem položaju, a onda su ga napali psi lutalice"

Zrenjaninska policija ima opravdane sumnje da obezglavljeno telo pronađeno u jednom vikend naselju nadomak Zrenjanina ipak pripada nedavno nestalom Goranu Džuniću (47) iz Kikinde što su, kako saznaje „Blic“, saopštili i porodici nestalog.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija na korak od rešenja misterije kod Zrenjanina: Otkriveno čije je obezglavljeno telo? Čovek umro u sedećem položaju, pa ga napali psi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Avg.2022

ZRENJANIN – U policiji su mi rekli da su 90 odsto sigurni da je to moj brat – kaže nesrećni čovek. Zrenjaninska policija ima opravdane sumnje da obezglavljeno telo pronađeno u jednom vikend naselju nadomak Zrenjanina ipak pripada nedavno nestalom Goranu Džuniću (47) iz Kikinde što su saopštili...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.