Izvor: Pančevac-online.com, 23.Maj.2023, 10:05

NOVE DOJAVE O BOMBAMA U ČAČKU I NOVOM SADU Škole se pretražuju, svi su evakuisani!

U Mašinsko-saobraćajnoj i Medicinskoj školi u Čačku jutros su stigle dojave o postavljenim bombama. Kako je potvrdio izvor iz novosadske policije, za sada su evakuisane osnovne škole „Prva vojvođanska brigada“, „Kosta Trifković“, „Sonja Marinković“, „Dušan Radović“, „Aleksa Šantić“, „Ivan Gundulić“ i „Žarko Zrenjanin“. Nakon dojave svi iz škola bili su evakuisani. Pripadnici Specijalne jedinice za […] The post NOVE DOJAVE O BOMBAMA U ČAČKU I NOVOM SADU Škole se pretražuju, svi su evakuisani! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Dojave o bombama u više škola u Novom Sadu

Izvor: Beta, 23.Maj.2023

Više škola u Novom Sadu dobilo je danas dojave o postavljenim bombama.Ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova su na terenu, škole su evakuisane i u toku je kontradiverziona provera objekata.Prema nezvaničnim saznanjima dojave o bombama su stigle u najmanje sedam osnovnih škola.Radio 021 piše da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.