Dojave o bombama u više škola u Novom Sadu

Izvor: Beta, 23.Maj.2023, 11:08

Dojave o bombama u više škola u Novom Sadu

Više škola u Novom Sadu dobilo je danas dojave o postavljenim bombama.Ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova su na terenu, škole su evakuisane i u toku je kontradiverziona provera objekata.Prema nezvaničnim saznanjima dojave o bombama su stigle u najmanje sedam osnovnih škola.Radio 021 piše da je bomba dojavljena u Osnovnoj školi "Prva vojvođanska brigada", u kojoj neće biti prve smene.Takođe, evakuisane su osnovne škole "Kosta Trifković", "Sonja Marinković", "Dušan Radović", "Aleksa Šantić", "Žarko Zrenjanin" i "Ivan Gundulić", a deci je rečeno da idu kući.Za sada nema informacija o tome na koji način su dojavljene bombe. U prethodnom periodu to se najčešće radilo putem e-mail poruka, ali je bilo i anonimnih poziva telefonom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dojave o bombama u više škola u Novom Sadu, đaci evakuisani

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2023

Ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova su na terenu, škole se evakuiši i odvija se kontradiverziona provera objekata.. Prema nezvaničnim saznanjima, dojave o bombama su stigle u najmanje sedam osnovnih škola, piše 021.. Bomba je dojavljena u OŠ „Prva vojvođanska brigada“, u kojoj neće biti...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.