Kamion udario ženu na biciklu u Melencima, preminula na licu mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion udario ženu na biciklu u Melencima, preminula na licu mesta

U Melencima se danas oko 14. 20 dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, saopštila je Policijska uprava Zrenjanina.

Do saobraćajne nezgode je došlo, kada je kamion kojim je upravljao vozač iz okoline Kovačice naleteo na pedesetdevetogodišnju ženu iz okoline Zrenjanina, koja je vozila bicikl na električni pogon.

Ona je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća u Melencima! Žena (59) vozila električni bicikl, pa ju je usmrtio kamion!

Izvor: BKTV News, 11.Nov.2017

U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 14,20 časova dogodila u Melencima jedna osoba je poginula...Kako je u MUP-u u Zrenjaninu potvrđeno za BKTVNews, do saobraćajne nezgode je došlo, kada je kamion kojim je upravljao vozač iz okoline Kovačice naleteo na pedesetdevetogodišnju ženu iz okoline...

Nastavak na BKTV News...

Težak udes kod Zrenjanina: Kamion pokosio biciklistu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2017

Žena stara 52 godine poginula je u saobraćajnom udesu u Melencima kod Zrenjanina oko 14.30 časova, saopštila je policija...Do saobraćajne nezgode je došlo kada je kamion kojim je upravljao vozač iz okoline Kovačice naleteo na ženu iz okoline Zrenjanina koja je vozila bicikl na električni pogon...Ona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.