UDES U MELENCIMA: Nastradala žena na biciklu

Izvor: Večernje novosti, 11.Nov.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES U MELENCIMA: Nastradala žena na biciklu

Do saobraćajne nezgode je došlo, kada je kamion kojim je upravljao vozač iz okoline Kovačice naleteo na pedesetdevetogodišnju ženu iz okoline Zrenjanina U Melencima se danas oko 14. 20 dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, saopštila je Policijska uprava Zrenjina.Do saobraćajne nezgode je došlo, kada je kamion kojim je upravljao vozač iz okoline Kovačice naleteo na pedesetdevetogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ženu iz okoline Zrenjanina, koja je vozila bicikl na električni pogon. Ona je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Melencima poginula žena dok je vozila bicikl

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2017

Žena stara 59 godina poginula je danas u Melencima kada je na nju naleteo kamion, saopštila je Policijska uprava Zrenjanina...Nesreća se dogodila kada je vozač iz okoline Kovačice naleteo na ženu iz okoline Zrenjanina koja je vozila bicikl na električni pogon.Nadležni su obavili uviđaj. Žena...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.