Jovanov odgovara Savezu za Srbiju

Izvor: RTS, 22.Avg.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov odgovara Savezu za Srbiju

Osnivači Saveza za Srbiju razgovarali su sa građanima Zrenjanina, a glavne teme bile su Kosovo i privatizacija preduzeća. Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov poručuje da oni koji su "upropastili državu, sad traže novu priliku za isto".
U razgovoru sa Zrenjanincima osnivači Saveza su ocenili da se mora zaustaviti dalja rasprodaja najvrednije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << državne imovine u bescenje, uspostaviti jednakost i sprečiti razgraničenje Srbije od same sebe, odnosno davanje "našeg za naše", navodi se u saopštenju Narodne stranke.
Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da o programu Saveza za Srbiju od 30 tačaka nema ni reči na velikim nacionalnim televizijama i dodao da u Srbiji nema normalnog života.
Govoreći o prodaji državne imovine, Dragan Đilas je na skupu u hotelu "Vojvodina" rekao da nije tačno da ništa što je državno ne može da funkcioniše, već je samo pitanje da li oni koji to vode znaju kako se radi.
Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović rekao je da se Savez za Srbiju nije okupio na politici "ua, Vučiću", jer nema ništa protiv njega lično, nego protiv toga što su "penzioneri i radnici u Srbiji najsiromašniji u Evropi zbog njegove politike".
Jovanov: Upropastili državu, sad traže novu priliku za isto
Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov komentarisao je poruke Saveza sa Srbiju sa skupa u Zrenjaninu, rekavši da "oni koji su državu upropastili i doveli do bakrotstva bez stida traže od naroda priliku da opet rade isto".
"Putujući cirkus Dragana Đilasa posetio je Zrenjanin i pred malobrojnom publikom pokušao da izvede nešto iz svog bogatog repertoara laži, izmišljotina i obmana", kaže Jovanov.
Jovanov je rekao da je za Zrenjanin, Banat i Srbiju mnogo važnija vest to što će, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, kineski investitor "Šandong Linglong" uložiti 870 miliona evra u izgradnju fabrike u ovom gradu i što će posao dobiti 1.500 radnika iz Zrenjanina i srednjeg Banata.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.