Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 02:30

Još jedan slučaj oduzimanja automobila u Srbiji! Evo zašto je „pao“ mladić iz Sečnja




Sudija Prekršajnog suda je ovog vozača u poslednje dve godine dva puta pravnosnažno osudio zbog težih saobraćajnih prekršaja

Foto: Marko Jovanović


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu zaustavili su u Sečnju dvadesetčetvorogodišnjeg vozača automobila „volvo“ koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je vozio bez vozačke dozvole i u vreme trajanja isključenja iz saobraćaja.
Saobraćajna policija utvrdila je da je sudija Prekršajnog suda ovog vozača u poslednje dve godine dva puta pravnosnažno osudio zbog težih saobraćajnih prekršaja.
Policija je dvadesetčetvorogodišnjaku oduzela automobil u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca, koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.
Protiv vozača će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.
(Telegraf.rs)


Video: Stević: U međunarodnoj kontroli saobraćaja više od polovine vozača u prekršaju

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Vesti
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za dve nedelje u Srbiji oduzeta 24 automobila: Zaplenjen auto i maloletniku

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2024

Policija u Zrenjaninu oduzela je automobil "volvo" vozaču (24) koji je upravljao vozilom za vreme isključenja iz saobraćaja i bez vozačke dozvole, a kako su u Ministarstvu unutrašnjih poslova ispričali za portal Nova.rs od početka primene ove kaznene mere, 22. feburara ove godine, oduzeto je čak...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.